Insomni - del 2

Så jag somnade till sist. Klockan hann bli 08.30 innan jag slocknade efter massa repeats av Damien Rice's "Accidental Babies". 47 timmar av vaken tid. Bara ännu ett bevis på hur galen jag är.

Det här har varit en sjukt konstig tid. Först massa ärenden och massor av saker som behövdes göras. Sen en näst intill total isolering. Massa tankar har snurrat runt i huvudet på mig. Efter den här helgen har jag bara två veckors ledighet kvar på sommaren och en vecka av dom kommer att spenderas i Uppsala på UNF's kongress och i Östhammar med Sylvie.

Jag kan inte fatta att jag har ett jobb. Ett riktigt jobb där jag har varit sen i oktober och som kommer att fortsätta till årskiftet. Det känns annorlunda i hela min kropp. Det var flera flera somrar sen jag inte hade några direkta planer. Inga festivaler eller resor. Och ingen större lust att återse min barndoms stad. Jag har en massiv huvudvärk och jag hoppas att den hjälper mig att somna ikväll.

Imorgon ska jag starta min sommar på riktigt. Jag har inte ringt ett samtal på sjukt länge. Och på måndag ska jag uppdatera mig på vad vad som händer runt mig. Läsa lite post och e-mail.

Nu ska jag göra kväll och forhoppningsvis vakna redo för världen imorgon.

Good night and good luck!

Insomni

Nu har det gått 38 timmar sen jag vaknade sist. Det har gått snart ett dygn sen det var dags för mig att somna. Och när jag äntligen, äntligen hade lyckats krypa ner såpass skönt och varmt att möjligheten var nära att faktiskt somna så ringer telefonen. Aaahhh!!! Jag MÅSTE sova snart! Jag håller på att bli tokig...

sommarregn

åh, det är en sån där fantastistisk sommarkväll!

det här har jag längtat till mer än till värmen tror jag. det smattrar utanför mina vidöppna fönster och det luktar ljuvligt. jag har stått på balkongen med ett fånleende på läpparna och sträckt ut händerna och känt de pyttesmå dropparna landa på min hud. jag har en lust i mig att springa ut och ställa mig i regnet som jag gjorde när jag var barn.

jag tittar på klockan och ser att det är sent. jag måste göra kväll. imorgon börjar min sista vecka på jobbet och sen kommer jag vara ledig i nästan en månad. först måste jag diska och ställa iordning det jag ska ha imorgon och så måste måste jag bara fylla i kalendern. den här veckan gjorde jag två stora tabbar som jag fortfarande grämer mig för. jag glömde ett par saker jag hade längtat till och det känns inte bra alls. nu gäller det att ha koll på resten om det ska fungera.

hoppas att ni känner av sommaren i era kroppar som jag gör.

Värme & Kärlek!

Saknar och längtar

BergklintUtanför dörren på jobbet växer det massa Bergklint. Jag tänker på mamma och minns när hon flätade en blomkrans som jag hade på en skolavslutning nån gång under lågstadiet. Jag tänker på pappa som stod där så stolt bakom kameran och vinkade. Jag kommer aldrig bli för gammal för att sakna mina föräldrar. De fattas mig och jag längtar tills de kommer hem men jag unnar dem den här tiden. Ibland kan jag önska att jag hade kunnat åka med men jag gillar den svenska sommaren. Snart fyller jag år och då kommer lägenheten fyllas av vänner och skratt och glädje. Det unnar jag mig...

RSS 2.0