Culture-Power-Walk in Dublin

Klockan ar strax efter 6 p.m lokal tid (alltsa 19.00 i Sweden) och jag kom nytt till vart vandrarhem Abrahams House. Jag ar helt utpumpad. Har sett massa och gatt massa (med hard betoning pa massa). Jag har kopt vykort och ska snart upp till rummet och skriva ner nagra rader. Jag kommer att skriva ner langre fram vad jag gjort och vad jag har sett. Ville mest skriva ner att allt ar bra och att jag kommer hem till kylan pa tisdag. Pa tal om kyla. Idag har jag legat i graset i St Stephans Park barfota i graset och druckit farsk Is-te. Ta hand om er! KRAM!!!

Snart bär det av...

Tåg från Stockholm till Malmö.
Buss; Malmö-Sturup.
Flyg från Sturup, landar i Dublin.
Buss från Dublin till Belfast.
Sen en kvällspromenad till Ark, vårat hostel.
4 nätter i Belfast, dagsutflykt till Derry,
3 Nätter i Dublin innan det bär av hemåt igen.
Det ska bli sååå kul.
I'll keep you posted!

ps. jag är så pepp på efterarbetet i Vadstena. sjukt!

kom och se utställning på folkhögskoladagarna 13-14 maj!!!

R.I.P


VILGOT SJÖMAN
2.12.1924 - 9.4.2005

förändring till det bättre?

Jag är hemma i Sthlm nu. Såg att jag hade fått ett nytt nummer av Megafon (Röda Korsets Ungdomsförbunds tidning). Hm, tänkte jag. Den ser konstig ut. Och besvikelsen bara fortsatte. Innehållet är bra. (Extra glad blev jag av att läsa om Mosippan i Malmö) De lyckas hålla upp intresset och har en bra kvalitet men vad håller formgivarna på med? Det verkar som att i steget mot förändringar så har man space:at ut totalt. Och jag menar totalt. Den nya Megafon är en enda röra. Oj, vad negativ jag låter, men jag kan inte låta bli. Jag blev så himla besviken. Den är överbelamrad med coooola teckensnitt och massa frihandsstreck för att få den att se mer personlig ut, jag tror att det är det som är målet, men den blir bara jobbig att läsa och rent omöjlig att slumma igenom. One more thing. Jag ska bara älta det här ett pyttetag till. Jag gillar inte den nya loggan alls. Visst, jag har ingen aning om vad den gula vågen stod för, som de flesta andra RKUF:are, men jag gillar inte tanken på att förbundsnamnet ser ut som en stämpel. Det verkar vara lite kontraaktivt. Här har man i sin enfald trott att det hela handlade om att tvätta bort stämplar och ettiketter för att skapa en bättre värld. Tji fick jag! Nej, jag skulle vilja se en logotyp som var mer i linje med var förbundet vill och gärna en som man inte behöver byta ut snart. Långsiktigt, mina vänner. Det var väl det som är hela grejjen? Jag måste bara nämna en kul grej. Jag hoppas att ni placerar ut främlingskorten i folks händer. Det ska bli skitkul.

Kärlek&Respekt
RKUF

lägesrapport #5

det är bara ett par dagar kvar nu. torsdag ocg fredag. sen är det lov till och med måndag den 17 och tisdagen den 18 flyger vi till Dublin från Skurup och kommer att spendera en vecka på Nordirland. Wiie!!!
men, tro inte att allt känns sådär peachy. icke, sa Nicke. nej. för jag är fortfarande inte klar med ansökningarna till högskolan och jag vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt lov. jobba eller leka. God Damned!

RSS 2.0