tankar

ja, ni. min lilla överanalyserande självkritiska hjärna går på högvarv just nu.

det är så mycket tankar och så mycket känslor och jag vet inte riktigt vad jag ska göra av allt och allra minst mig själv.

"I'm standing at a crossroad" och jag vet inte var jag ska gå...

jag känner mig som valen som faller ner mot jorden i liftarens guide, hade hellre varit blomkrukan.

återkommer om något vettigt dyker upp bland synapserna!

Åh, så kloka Mamma Mu!

Mamma Mu Visdomsord

höst och massa tankar...

ja. det har ekat tomt mellan blogginläggen. jag har inte riktigt orkat och jag har inte riktigt velat...

jag jobbar. jag känner mig inte lika pigg och det är  hårdare att alltid vara på gång och på alerten. det är en större kraftansträngning. jag känner i hela min kropp att jag har jobbat i två månader. det värsta är att jag inte känner mig lika motiverad. och så här vill jag inte ha det. jag trivs ju väldigt bra på jobbet i övrigt. väldigt väldigt bra...

hemma är det stambyte. det suger. jag bor på Melodivägen igen och sover på en madrass på golvet och får vibbar av hur det var i Iran. där sover man nästan alltid på en madrass på golvet. jag trivs att vara nära storebror och jag gör det en lillasyster gör bäst. driver honom till vansinne.

kvällarna försöker jag fylla med människor som gör mig lyckliga och jag lyckas ganska bra. jag borde ha fler kvällar för mig själv men det finns saker som jag borde göra men som jag riktigt inte vill. inte så att jag flyr ifrån saker men vissa sysslor är så mycket tråkigare än allt annat man kan göra...

just nu är det mycket framtidstankar som snurrar runt. ikväll ska jag på en lägenhetsvisning och det blir fler såna ett tag framöver. jag funderar mycket på var jag kommer vara till våren. Afrika är en tanke som har ockuperat mina tankar länge. vill jag? ska jag? bör jag? hur blir det med jobbet? när ska jag börja plugga igen? vad ska jag läsa?

jag väntar på varma dagar som jag tror på. jag vet att det kommer ett gäng från mitten på september och framåt... jag är inte så korkas som jag ser ut. visst vet jag att det är höst. jag har accepterat tanken men jag känner mig inte klar med sommaren och värmen.

filmstudion börjar snart, det kommer vara ett välbehövt inslag i vardagen. vi kommer byta till Årsta från Huddinge. bättre filmer och närmare hem.

jag funderar på en get-away weekend och lite längre fram en veckas semester nånstans som inte är Sverige. jag letar runt, både efter platser att åka till och efter sällskap. det är synd att min bror jobbar mitt i ingenstans i Norge annars hade jag gärna åkt till hans hotell över en weekend.

konserter och teaterbesök är också sånt jag vill göra i höst. dra med mig eller förvänta dig att bli meddragen!

det verkar bli en bra höst...

Kärlek och Värme!


RSS 2.0